12.500 bezoekers op Technische Industriële Vakbeurs in Hardenberg

Ruim 12.500 bezoekers hebben de beurs Technische Industriële Vakbeurs (TIV) in de Evenementenhal Hardenberg bezocht. Klanten konden verschillende partijen uit de technische industrie ontmoeten en netwerken op de netwerkpleinen.

Ruim 12.500 bezoekers hebben de beurs Technische Industriële Vakbeurs in de Evenementenhal Hardenberg bezocht (foto door Richard Hofste)Van een regionale beurs is TIV in zeventien jaar tijd uitgegroeid tot een grote totaalbeurs voor de technische industrie. Dit jaar konden bezoekers onder andere terecht bij TIV Engineering Experience, een programma speciaal ingericht voor de engineer. Het thema ‘The Future of Making Things’ stond centraal. In een aantal presentaties werd ingezoomd op thema’s als “grip houden op uw ontwerp bij interactief samenwerken” en “uw rol bij de computer als ontwerper”.

Op naar 2016

De maakindustrie maakt momenteel de vierde industriële revolutie door. Samenwerken is essentieel voor de industrie van de toekomst. Dit najaar staan er nog verschillende technische beurzen in Evenementenhal op de agenda. Denk hierbij aan:

  • METAVAK – 27, 28 en 29 oktober 2015 in Evenementenhal Gorinchem
  • TREF●TECHNIEK – 3, 4 en 5 november 2015 in Evenementenhal Venray
  • Engineering Materials – 8, 9 en 10 december 2015 in Evenementenhal Gorinchem
  • NEW Industries – 8, 9 en 10 december 2015 in Evenementenhal Gorinchem
  • TIV – 6, 7 en 8 september 2016 in Evenementenhal Hardenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.