Allied Vision introduceert compacte Mako G-234 camera

De Mako G-234 van Allied Vision

Allied Vision introduceert de Mako G-234. Deze nieuwe compacte camera met de IMX249 CMOS sensor van Sony en is onder andere gericht op geautomatiseerde inspectie van producten in productielijnen.

De camera maakt videobeelden met een frame rate van 40 beelden per seconde bij een resolutie van 1936 bij 1216 pixels. De Mako G-234 biedt dezelfde beeld kwaliteit als snellere camera die zijn uitgerust met een IMX174 CMOS sensor zoals de Manta G-235, maar tegen een aanzienlijk lagere prijs. Net als de andere Mako camera’s van Allied Vision beschikt de G-234 over Power over Ethernet (PoE).

De camera is 60,5 mm bij 29 mm bij 29 mm groot. Door zijn compacte afmetingen kan de camera eenvoudig worden geïntegreerd in standaard beeldverwerkingssystemen, bijvoorbeeld voor geautomatiseerde inspectie in productlijnen. Daarnaast kan de camera ook worden ingezet voor multimediatoepassingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.