Yaskawa toont las- handling- en palletiseerrobots op TechniShow

Yaskawa is op TechniShow 2016 aanwezig met twee stands. In hal 11, op stand A028, zullen zowel verschillende lasrobots als een aantal handlingsrobots en een palletiseer robot te zien. Hiermee laat Yaskawa zien op hoeveel manieren de robotsystemen kunnen worden ingezet voor het automatiseren van uiteenlopende industriële omgevingen. De tweede stand van Yaskawa bevindt zich in hal 10 en heeft stand nummer H023. Hier toont het bedrijf de H-tafel booglascel.

Yaskawa staat samen met partner BMO Automation op de TechniShow, waar BMO onder andere haar nieuwe Platinum 24 aan de Nederlandse maakindustrie zal tonen. BMO Automation heeft een standaard systeemoplossing ontwikkeld voor het gelijktijdig volautomatisch door elkaar verwerken van verschillende producten en assen op één of twee draaibanken, uiteraard zonder tussenkomst van een operator. De Platinum 24 is gebaseerd op een robot van Yaskawa.

Wie zijn visitekaartje met een ingevuld deelname formulier inlevert bij de stands van Yaskawa maakt dagelijks kans de Omnibot Hello!MiP robot te winnen. De MiP robot kan worden bestuurd met handbewegingen of een smartphone, danst en heeft een learning mode en balanceermode.

De H-tafel booglascel van Yaskawa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.