Imaging.market helpt de juist imaging producten te vinden

Wie zijn productieomgeving wil voorzien van een vision systeem staat loopt al snel tegen allerlei vragen aan. Welke camera’s, lenzen, optiek, kabels en imaging software zijn met meest geschikt voor uw toepassing? De nieuwe website imaging.market helpt de juiste producten te selecteren.

Imaging.market is ontwikkeld door Dr. Ronald Mueller en Sourav Dutta, die beide veel ervaring hebben in de vision markt. Zo is Mueller voorheen actief geweest als Marketing Consultant en Product Manager Imaging & Photonics bij Vision Markets en Chief Operating Officer van FRAMOS Technologies. Dutta is voorheen Product Manager van de Business Unit Track & Trace Solution geweest bij Mettler-Toledo International en Development Engineer bij QUISS.

Op imaging.market kunnen gebruikers allerlei informatie vinden over imaging producten van bedrijven zoals Baumer Optronic, Lumenera, Active Silicon, Pleora, Fujinon, Ricoh en ViDi Software. Op de site kunnen gebruikers specificaties van de producten analyseren en vergelijken, technische informatie over producten vinden en componenten zoeken die het meest geschikt zijn voor hun toepassing. Het platform is gratis te gebruiken.

Een screenshot van de website imaging.market

Imaging.market

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.