Nieuwe community helpt ontwikkelaars samen vision oplossingen te ontwikkelen

Basler lanceert Imaginghub, een online community en web portal voor technici, software ontwikkelaars en hobbyisten die zich bezig houden met embedded vision en vision applicaties. Het portal is bedoeld om zowel beginners als gevorderde ontwikkelaars te ondersteunen bij de ontwikkeling van embedded vision oplossingen.

Imaginghub wordt gesteund door partners van Basler, waaronder NVIDIA, Xilinx, Advantech, Active Silicon en Neousys Technology. Gebruikers kunnen in de community gezamenlijk werken aan embedded vision projecten, project partners zoeken, kennis delen en referentieontwerpen raadplegen. Ook kunnen zij hun project tonen aan en delen met de community.

Gebruikers kunnen discussiëren over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot vision toepassingen op het forum van Imaginghub. Denk hierbij aan nieuwe producten en technologieën, maar ook aan toepassingen waarvoor bepaalde oplossingen kunnen worden ingezet. In aparte projectkamers kunnen ontwikkelaars daarnaast samenwerken aan embedded vision projecten.

Een screenshot van Imaginghub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.