KPN Ventures investeert in specialist in industriële cybersecurity

KPN Ventures investeert in SecurityMatters, een leverancier van cybersecurity-oplossingen voor de beveiliging van industriële systemen. Het bedrijf levert onder andere SilentDefense, een netwerk monitoring oplossing waarmee bedrijven hun kritische industriële infrastructuur kunnen beschermen tegen cyberaanvallen.

KPN Ventures investeert in Security MattersSecurityMatters is in 2009 opgericht door Emmanuele Zambon, Damiano Bolzoni en Sandro Etalle. Met de oplossing SilentDefense, dat in 2013 is gelanceerd, richt het bedrijf zich op uiteenlopende sectoren, waaronder de olie- en gasindustrie, farmacie, transportsector, chemische industrie en de maakindustrie.

“KPN werkt al met SecurityMatters om hun SilentDefense cybersecurity monitoring software aan industriële klanten in Nederland aan te bieden. We zijn onder de indruk van de expertise van het team en de kwaliteit van hun product en zien veel kansen om onze samenwerking uit te breiden en het bedrijf te ondersteunen in haar groei”, aldus Herman Kienhuis, directeur KPN Ventures.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.