Siemens en Stratasys gaan partnership aan rond additieve productie

Siemens en Stratasys maken bekend een officieel partnership aan te gaan. Dit partnership richt zich op de integratie van Siemens Digital Factory oplossingen met de oplossingen voor additieve productie van Stratasys. De bedrijven willen met het partnership gezamenlijk additieve productie naar de maakindustrie brengen.

De twee bedrijven werken al langer samen. Zo is de NX Software van Siemens voor CAD, CAM en CAE gekoppeld aan het Stratasys GrabCAD Print platform en is de product lifecycle management (PLM) software, bewegingscontroletechnologie en CNC-automatiseringstechnologie van Siemens verwerkt in de onlangs aangekondigde Stratasys Robotic Composite 3D Demonstrator.

Deze samenwerking wordt met het partnership officieel gemaakt. Met de samenwerking willen Siemens en Stratasys bedrijven helpen te profiteren van de voordelen die additieve productie biedt. Denk hierbij aan de mogelijkheid on-demand producten te produceren, objecten met complexe geometrie te printen en producten volledig op maat te ontwikkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.