Apple treedt toe tot Partnership on AI

Apple sluit zich aan bij Partnership on AI. Dit initiatief richt zich op de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie (AI).

Partnership on AIPartnership on AI is een initiatief wil de kennis van het grote publiek over kunstmatige intelligentie (AI) vergroten en werken aan regels om het gebruik van robots in goede banen te leiden. Daarnaast wil Partnership on AI een dialoog starten over AI-technologie en de mogelijkheden die deze biedt voor zowel individuen als de samenleving. Onder andere Amazon, Facebook, Google, IBM en Microsoft zijn lid van het initiatief.

Apple is al langer betrokken bij Partnership on AI en werkt hier al enige tijd mee samen. Nu sluit het bedrijf zich dus officieel aan bij het initiatief. Apple publiceerde daarnaast in december voor het eerst resultaten van onderzoek naar kunstmatige intelligentie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.