MCA wordt distributeur van VIPA Controls in Nederland

MCA Motion Control Automation is per 1 maart 2017 de officiële distributeur van VIPA Controls in Nederland. Het bedrijf gaat het volledige productgamma van YASKAWA/VIPA leveren en ondersteunen. Het gaat hierbij om robotica, drives & motion en controls.

VIPA Nederland is een dochteronderneming van Yaskawa Benelux en vertegenwoordigt Controls binnen het programma Drives, Motion & Controls. Ruim 20 jaar al is MCA de Yaskawa Drives & Motion distributeur voor Nederland. VIPA levert onder andere PLC systemen, I/O-systemen, HMI, teleservice, starterkits en software.

Eddie Mennen, directeur Yaskawa Benelux, over de keuze voor MCA: “Met deze stap kunnen wij de markt via het uitgebreide netwerk van MCA en Biesheuvel Techniek breder bedienen”. Eg Waaijman, Business Unit Manager bij MCA, gaat samen met Sales Coördinator DMC bij YASKAWA Benelux Albert Vosmeijer en het MCA-team het totaalpakket aan Motion, Drives & Controls breed in de markt zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.