RFA lanceert webshop voor industriële robots

Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag en om potentiële klanten volledige transparantie te bieden heeft RFA onlangs een webshop voor Kawasaki robots opgezet. Van alle in Europa leverbare Kawasaki robots worden de eigenschappen, de technische specificaties, de actuele voorraad en de belangrijkste accessoires vermeld.

Potentiële klanten kunnen de robots vergelijken door eigenschappen zoals bijvoorbeeld de hanteringscapaciteit en het werkbereik naast elkaar te laten zetten in de webshop. Alle technische informatie en prijzen van de verkrijgbare Kawasaki robots zijn beschikbaar in de webshop. Hiermee wil RFA klanten de mogelijkheid bieden in alle rust een weloverwogen keuze te maken. De prijzen van de robots zijn zichtbaar nadat de bezoekers zich heeft geregistreerd.

Binnen enkele dagen geleverd

Nadat de optimale robot geselecteerd is, kan deze “in het winkelmandje” geplaatst worden en als bestelling doorgegeven worden aan RFA, waarna de opdrachtbevestiging en de factuur gegenereerd worden. Binnen enkele dagen wordt de robot door RFA afgeleverd, uitgepakt, aangesloten aan de voedingsspanning en werkend gedemonstreerd. RFA verzorgt ook opleidingen voor het bedienen, programmeren en het onderhoud van Kawasaki robots. Het onderhoud en de service aan de Kawasaki robots wordt in de Benelux door RFA’s eigen specialisten uitgevoerd.

De eerste industriële robot is inmiddels via de webshop besteld. Peter Tacx, directeur van de Nederlandse fabrikant van onder andere interactieve fietstrainers Tacx, heeft onlangs online een Kawasaki robot besteld.

De webshop voor Kawasaki robots van RFA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.