AgriFoodTech 2017: De laatste ontwikkelingen en innovaties in Agri, Food en Hightech

De succesvolle eerste editie van AgriFoodTech 2016 krijgt op 13 en 14 december 2017 haar tweede editie in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Technologische innovaties bepalen de toekomst van Agri&Food. AgriFoodTech 2017 vormt een podium om deze innovaties te tonen en de sector te helpen zijn koppositie te behouden. Het evenement brengt technologische innovatie, expertise-ontwikkeling en samenwerking tot stand.

AgriFoodTech 2017Fabrikanten, toeleveranciers, ontwikkelaars, ontwerpers, gebruikers uit de hele voedselketen tonen de allernieuwste innovaties. Diverse kennissessies bieden bezoekers actuele informatie. Op de beursvloer bieden diverse podia de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, van elkaar leren en tot nieuwe business komen. Er zijn daarnaast diverse themapleinen, live-demo’s en een expositie met naar verwachting 150 specialistische bedrijven en kennisinstellingen. Het exposantenprofiel is breed, met onder andere 3D-printen, slimme materialen, robotica, sensortechnologie, machine- & apparatenbouw, vision, software, big data, informatietechnologie, precisielandbouw en verpakkingstechnologie.

Drie topsectoren bij elkaar

De topsectoren Agri & Food, Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en High Tech Systemen & Materialen zijn samen verantwoordelijk voor meer dan de helft van de Nederlandse export. Op het snijvlak van deze sectoren liggen uitdagende innovatiekansen die Nederland zicht bieden op enerzijds nieuwe exportketens en economie, en anderzijds op volgende stappen in de productie van duurzaam, veilig, transparant en smakelijk voedsel. Nederland is een voorloper op het gebied van hightech. Ook op het gebied van Agri & Food en Tuinbouw heeft ons land een wereldnaam. Met cross-overs tussen hightech industrie en de glastuinbouw kan Nederland koploper blijven in het gebruik van hightech bij de productie van voedsel, stelt Mikrocentrum.

AgriFoodTech 2017 presenteert alle technologische ontwikkelingen samen met haar partners onder één dak en bestrijkt de gehele AgriFood-keten, van engineer tot gebruiker. Diverse partners zoals FME, GMV, FNLI, ZLTO, High Tech NL en 4TU grijpen het event aan om zich te presenteren. Het evenement wordt georganiseerd door Mikrocentrum. Hiermee werkt zij voor het congresgedeelte samen met het AgriFoodTech Platform.

Meer informatie

De beurs AgriFoodTech 2017 vindt plaats op woensdag 13 en donderdag 14 december in  Brabanthallen / congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch. Bezoek voor meer informatie www.agrifoodtech.nl. Op 13 december zal het AgriFoodTech Platform haar congres houden, waar wordt ingegaan op nieuwe technologieën en co-creatie met de maatschappij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.