Duranmatic introduceert explosieveilige flowrate indicators, totalizers en monitoringsystemen

Een flowrate indicator uit de E-serie van Fluidwell (bron: Duranmatic)

Duranmatic introduceert de vernieuwde explosieveilige E-serie flowrate indicators, totalizers en monitoringsystemen van de Nederlandse producent Fluidwell. De systemen zijn ontworpen voor gebruik in de zwaarst mogelijke omstandigheden.

De flowrate-indicators en totalizers zijn geschikt voor alle soort signalen afkomstig uit moderne flowmeters en heeft als opties een linearisatiefunctie, twee alarmuitgangen en analoge/puls-uitgangen. Alle E-series zijn uitgevoerd met een LCD scherm welke bediend kan worden met behulp van drukknoppen (hallsensors), die in de glazen voorzijde zijn verwerkt.

Logfunctie

Een aantal modellen van de E-serie beschikt over een nieuwe logfunctie. Deze functie maakt het mogelijk de flowrate, totalen en accumulated totalen in data-logs vast te leggen, inclusief datum- en tijdstempel. Met behulp van de gratis beschikbare E-Serie configuratie software is het mogelijk om configuraties en data-logs via een PC of laptop te bekijken en te verwerken.

Ook brengt Fluidwell in de E-serie een model met HART communicatie voor de explosieveilige omgeving. HART-communicatie is een 4 – 20mA signaal en één van de meest populaire industriële protocollen in de proceswereld dat breed ondersteunt wordt. De explosieveilige totalizer met HART maakt het mogelijk digitale communicatie over bestaande analoge signalen te gebruiken. Via het HART signaal kan de indicator uitgelezen en geprogrammeerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *