Gratis ebook vergelijkt collaboratieve robots van uiteenlopende fabrikanten

Het ebook ‘The Collaborative Robots Buyer's Guide’ van Robotiq

Een groot aantal collaboratieve robots zijn vandaag de dag verkrijgbaar. Dit maakt het voor bedrijven niet eenvoudig de cobot te selecteren die het beste aansluit op hun specifieke behoeften. Het Canadese Robotiq helpt hierbij met een vernieuwd ebook.

Het ebook ‘The Collaborative Robots Buyer’s Guide’ helpt bedrijven inzicht te verkrijgen in de beschikbare opties op de markt voor collaboratieve robots. Het ebook behandelt uiteenlopende robots van onder andere de fabrikanten ABB, AUBO, Bosch, Comau, Fanuc, F&P Personal Robotics, FRANKA, Kawasaki, KUKA, Kawada Industries en Universal Robots.

Programmeergemak en veiligheid

Per robot worden niet alleen productspecificaties gegeven, maar wordt ook gekeken naar eenvoud waarmee de robots te programmeren zijn en veiligheidsfuncties. Daarnaast geeft Robotiq per specifieke robot aan voor welke toepassingen deze collaboratieve robot ondermeer geschikt is. Ook de aanschafprijs van de modellen wordt vergeleken.

Het ebook is overigens niet nieuw, maar heeft recent een update gekregen met de nieuwste collaboratieve robots. Het ebook is gratis beschikbaar via de website van Robotiq. Wel vraagt het bedrijf gebruikers contactgegevens achter te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.