Teledyne DALSA voegt Camera Link modellen toe aan Genie Nano productlijn

Teledyne DALSA, onderdeel van Teledyne Technologies, breidt zijn Genie Nano productlijn uit met nieuwe Camera Link modellen. De modellen zijn voorzien van CMOS-beeldsensoren van Sony en ON-Semi Technologies. De eerste monochrome en kleuren varianten van de Camera Link-modellen zijn voorzien van ON-Semi’s 16 en 25m Python beeldsensoren.

De nieuwe camera’s zijn gericht op industriële toepassingen die een hoge dataoverdracht vereisen. De modellen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande vision systemen die gebruik maken van AIA’s Camera Link interface. Net als eerder Genie Nano camera’s zijn de nieuwe kleuren en monochrome varianten voorzien van een compacte behuizing en beschikbaar in meerdere resolutie met hoge frame rates.

Teledyne DALSA wijst op de uitgebreide functionaliteiten, de grotere temperatuurreeks waarvoor de camera’s geschikt zijn en de compliance met GenICam GenCP 1.1. Het bedrijf stelt dan ook dat klanten de levensduur van hun bestaande vision systemen kunnen verlengen door bestaande camera’s in deze systemen te vervangen door de nieuwe Camera Link modellen.

Teledyne DALSA voegt Camera Link modellen toe aan Genie Nano productlijn (bron: Teledyne DALSA)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *