SVS-VISTEK maakt EXO-camera’s geschikt voor -10 tot +60 graden Celsius

De meeste camera’s voor machine vision toepassingen zijn geschikt voor temperaturen van 10 tot 45 graden Celsius. Dergelijke camera’s worden echter ook ingezet in omstandigheden die deze minimum of juist maximum temperatuur overschrijdt. Op verzoek van klanten heeft SVS-VISTEK zijn EXO-modellen met een Sony IMX-sensor daarom geschikt gemaakt voor temperaturen van -10 tot +60 graden Celsius.

De camera’s zijn voorzien van een speciale aluminium behuizing die zorgt dat de temperatuur van zowel de sensor als andere componenten optimaal wordt gereguleerd. Daarnaast zijn de componenten in de camera’s specifiek geselecteerd om bestand te zijn tegen de uitgebreide temperatuurreeks. Dit zorgt voor een lage delta T tussen componenten en de behuizing van de camera.

De aluminium behuizing beschermen de EXO camera’s daarnaast tegen fysieke schade die kan ontstaan als gevolg van ondermeer hoge mechanische belasting. De camera is daarnaast voorzien van energie-efficiëntie componenten, waardoor de EXO camera’s een laag energieverbruik hebben.

De EXO camera’s van SVS-VISTEK (bron: SVS-VISTEK)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.