OMRON neemt Microscan Systems over

OMRON neemt de Microscan Systems over van Spectris. Microscan Systems levert identificatiesystemen, barcodescanners en machine vision applicaties. OMRON betaalt 157 miljoen dollar voor Microscan Systems.

OMRONDankzij de overname krijgt OMRON de machine vision toepassingen van Microscan Systems in handen. Het bedrijf geeft aan het beheer van productieapparatuur en productielijnen te willen verbeteren door het Internet of Things (IoT) in te zetten om nagenoeg alle objecten op de productievloer te verbinden, inclusief componenten en machines.

Productieproblemen aanpakken

Het bedrijf wil informatie over alle componenten en productieapparatuur in een productieomgeving opslaan in codes. De technologie van Microscan Systems helpt deze codes te creëren, verifiëren en scannen. Deze aanpak helpt klanten volgens OMRON terugkerende kwaliteitsproblemen met producten op te lossen door de bron van de problemen nauwkeurig te lokaliseren.

OMRON verwacht de overname van Microscan Systems begin oktober 2017 te hebben afgerond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.