Directeur G.J. Starink van Panasonic Electric Works legt functie neer

Directeur G.J. Starink van Panasonic Electric Works legt in september zijn functie als Managing Director neer (bron foto: Panasonic Electric Works)

Directeur G.J. Starink van Panasonic Electric Works legt in september zijn functie als Managing Director neer. Starink gaat met pensioen.

Gejan Starink is de oprichter van het destijds Matsushita, dat inmiddels een dochteronderneming is van Panasonic Electric Works in München. In de afgelopen 27 jaar heeft Starink het bedrijf van de grond af opgebouwd tot een volledige Panasonic dochter, die verantwoordelijk is voor de Benelux, Frankrijk, Scandinavië en Finland.

Hiernaast heeft Starink zich ook ingezet als bestuurslid van de Federatie Het Instrument (FHI) en voor Villa Pardoes ter ondersteuning van het goede doel. Panasonic Electric Works bedankt Starink voor zijn jarenlange toewijding aan het bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.