InspectorP: de programmeerbare visionsensor

Voor veel 2D-beeldverwerkingsapplicaties is SICK’s bestaande intelligente configureerbare visionsensor Inspector de ideale alles-in-één-oplossing. En dat is niet voor niets: hij positioneert, controleert en meet op hoge snelheden, kent een krachtige objectzoekfunctie ongeacht positie, draaihoek en grootte, en staat voor een zeer gebruiksvriendelijke configuratie. Met de InspectorP gooit SICK opnieuw hoge ogen. Deze visionsensor is namelijk helemaal naar wens te programmeren via SICK AppSpace.


Welke inspectie- of andere beeldverwerkingsfunctionaliteit ook nodig is, via de ontwikkelomgeving SICK AppStudio is deze eenvoudig te implementeren. De ontwikkelaar bepaalt zelf of hij de functionaliteit volledig in eigen beheer programmeert of gebruikmaakt van de tools in de HALCON-beeldverwerkingsbibliotheken die op de InspectorP gebruikt kunnen worden, omdat deze een runtime-HALCON-licentie heeft.

Vrijheid en flexibiliteit
Omdat de functionaliteit geheel vrij programmeerbaar is, kan de ontwikkelaar meer dan alleen inspectiefuncties creëren en combinaties van functies maken. Zo kunnen bijvoorbeeld ook functies voor barcodelezen worden geprogrammeerd. De verwerking van alle functies vindt plaats in de visionsensor; er is dan ook geen externe verwerkingsunit nodig.

Kerninformatie

• Via AppSpace programmeerbare 2D-visionsensor; biedt mogelijkheid om functionaliteit voor specifieke applicaties te ontwerpen
• Verwerking binnen visionsensor zelf; geen externe verwerkingsunit nodig
• Robuuste industriële behuizing
• Leverbaar in drie modellen: InspectorP63x, InspectorP64x en InspectorP65x
• Verschillende typen lenzen mogelijk afhankelijk van type InspectorP
• Lensadapter: InspectorP65x C-mount, InspectorP64x C-mount en S-mount, InspectorP63x C-mount en S-mount

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.