Kleine multitask-fotocel met lichtlooptijdtechnologie

De SICK fotocel WTT2SL is slechts een vingertop groot, maar maakt indruk met zijn detectiebereik tot 800 mm. Dankzij de toepassing van lichtlooptijdtechnologie biedt SICK met de nieuwe WTT2SL een fotocel die maximale detectiekracht combineert met minimale installatieruimte.

Met deze unieke combinatie van eigenschappen is de WTT2SL – ook wel PowerProx® Micro genoemd – de enige in zijn soort.

De sensor is eenvoudig en snel in te stellen. Met een druk op de enkele teach-inknop kan de WTT2SL al van start. De sensor is breed inzetbaar. Bijvoorbeeld voor toegangscontrole – de sensor detecteert personen in een toegangssluis. Maar ook voor toepassingen in de logistiek; denk bijvoorbeeld aan detectie van een leeg vak in een magazijn. De zeer robuuste mechanische uitvoering maakt de WTT2SL ook geschikt voor toepassingen in robotgrippers.

Enkele kenmerken op een rijtje:

  • Ultracompact, multitask-fotocel met lichtlooptijdtechnologie (time-of-flight technologie)
  • Miniatuurontwerp: 7,7 x 27,5 x 13,5 mm
  • Detectiebereik tot 800 mm
  • Infrarood licht
  • Laserklasse 1
  • Teach-in met één druk op de knop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.