Eenvoudige bediening met PITgatebox knoppenunit

Pilz introduceert een nieuwe knoppenunit voor het bedienen van hekschakelaars en systemen. De PITgatebox kan perfect met de beide heksensoren PSENslock en PSENmlock worden gecombineerd. Daardoor krijgt men extra bedieningselementen en knoppen: van noodstopknoppen en verlichte drukknoppen tot sleutelschakelaars.

De PITgatebox is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met zijn robuuste behuizing van gegoten zink uitstekend bestand tegen schokken, trillingen en botsingen. Zijn smalle behuizing maakt een ruimtebesparende installatie op gangbare aluminium profielsystemen mogelijk Met de knoppenunit PITgatebox kan men hekschakelaars en -systemen eenvoudig en flexibel aansturen. Bovendien kunnen ook commando’s zoals activeren, stop of resetten van uw machine of installatie worden bestuurd. De robuuste bedieningseenheid kan dankzij het slanke design eenvoudig en snel op gangbare profielsystemen worden gemonteerd. De voorgeconfigureerde varianten met verschillende combinaties van drukknoppen, sleutelschakelaars en noodstopknoppen bieden daarbij maximale flexibiliteit voor uw individuele toepassing. De PITgatebox vormt vooral in combinatie met de veilige heksystemen PSENmlock en PSENslock een modulaire, specifiek op de behoeften afgestemde hekoplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.