Tech United wint Portuguese Open 2018

Ook dit jaar wonnen de voetbalrobots van Tech United de Portuguese Open. In een spannende finale versloegen ze thuisploeg Cambada na strafschoppen, na in de reguliere speeltijd een achterstand van 0–2 te hebben goedgemaakt.

De andere Nederlandse deelnemers, de ASML Falcons en VDL Robot Sports, strandden eervol in de halve finales. Ondertussen eindigden de Eindhovense zorgrobots Amigo en Sergio als tweede in de @Home-competitie op de German Open. De robotteams zijn in voorbereiding op het wereldkampioenschap, over anderhalve maand in het Canadese Montreal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.