Framegrabbers, IPC, smartcamera en een nieuwe bibliotheek

Tijdens Vision, Robotics & Motion zal ook Matrox Imaging haar nieuwste producten laten zien. Op de stand van DVC Machinevision is onder andere de nieuwste framegrabberfamilie van Matrox te vinden. Deze bestaat uit de Concord PoE en de Rapixo CXP. Eerstgenoemde is een multipoort GigE adaptor met Power over Ethernet voor GigE vision. De tweede ondersteunt de hoogste sneheden van CoaXPress 2.0 voor high-end
visiontoepassingen.


Ook is op de stand de Matrox 4Sight GPm te zien. Deze industriële computer is speciaal ontworpen voor de fabrieksvloer die is voorzien van verschillende GigE en USB 3.0 camera’s van Basler en Sony.
De Matrox Iris GTR is een compacte maar zeer capabele smart camera. Ook deze is van de partij en laat de bezoeker zien hoe snel en eenvoudig je een machinevisionproject uitrolt in combinatie met de Matrox Design Assistent. Deze geïntegreerde ontwikkelomgeving is intuïtief en gebaseerd op flowcharts.

Tot slot kan men op stand 162 ook terecht om de nieuwste toevoegingen aan de Matrox Imaging Library (MIL) te ervaren. Met 25 jaar aan tools die zich keer op keer bewezen hebben, bevat de nieuwste update een CPU-gebaseerde beeldclassificatiemodule die gebruikt maakt van deep learning technologie. Ook is er een fotometrische stereotool toegevoegd om lastig te detecteren oppervlakteafwijkingen op te sporen en een nieuwe tool specifiek voor het localiseren van rechthoekige features.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.