Sony introduceert 12 MP GS CMOS Camera Link-serie

Sony Europe’s Image Sensing Solutions divisie kondigt haar XCL-SG1240-serie Camera Link V2.0-modules aan, die gebruikmaken van een CMOS-sluiter van het type 1.1 voor 12 MP-beelden van 20 fps.

De serie, die kleuren- en zwart/witmodules omvat, draagt ​​verder bij aan Sony’s bekroonde reeks GS CMOS-machinevisie-modules. Sony heeft verschillende functies geïntegreerd, waaronder schaduwcorrectie, burst-trigger en PoCL-functies.

De camera’s zijn geschikt voor sectoren die uitzonderlijke details vereisen, zelfs bij lage (0,5 lx), imperfecte of veranderende lichtomstandigheden, zoals intelligent transport, fabrieksautomatisering, elektronicafabricage en paneelinspectie.

Het bedrijf heeft ook de modules ontwikkeld om eenvoudige migratie van CCD-systemen mogelijk te maken, waardoor meer dan 1 inch C-mount lensbevestigingen mogelijk zijn, die dezelfde commandocontrole bevatten als de XCL-S900 en een Camera Link-basisconfiguratie.

De modules worden geleverd met zowel hardware- als software-triggersynchronisatie, met trigger-modi voor burst, randdetectie en detectie van pulsbreedte.

De XCL-SG1240-serie maakt gebruik van de Sony 1.1-type Pregius GS CMOS-sensor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.