Allied Vision breidt Mako G-camerafamilie uit

Allied Vision breidt zijn Mako G-camerafamilie uit met twee nieuwe modellen met tweede generatie Sony Exmor CMOS-sensoren met Pregius sluiter pixeltechnologie. De Mako G-158 bevat de IMX273-sensor, met een resolutie van 1,58 megapixels en een beeldsnelheid van 75,2 fps bij volledige resolutie. De Mako G-040 is uitgerust met de IMX287-sensor met een resolutie van 0,40 megapixels en een framesnelheid van 286 fps bij volledige resolutie. Met een kleinere Region of Interest kunnen hogere framesnelheden worden behaald.

Deze nieuwe Mako G-modellen zijn vooral geschikt voor industriële toepassingen die een grotere nauwkeurigheid vereisen voor meettaken, met name voor snel bewegende onderwerpen. Vanwege hun superieure prestaties zullen deze modellen de beste kandidaten zijn om bestaande CCD-camera’s met vergelijkbare resolutie en optische formaten te vervangen (bijvoorbeeld de Mako G-032 of Mako G-132 modellen).

Hogere framesnelheden en betere beeldkwaliteit

In vergelijking met hun CCD-equivalenten zijn beide CMOS Mako G-camera’s veel sneller. De framesnelheid van de Mako G-040 is 2,8 keer zo hoog als de vergelijkbare CCD-camera Mako G-032. Wat betreft de framesnelheid van de nieuwe Mako G-158 is de waarde 2,5 keer hoger dan de framesnelheid van de Mako G -125.

De Mako G-040 en Mako G-158 maken hoogwaardige beeldweergave mogelijk met een groter dynamisch bereik dan de equivalente CCD-modellen. Een zeer lage ruis en een hoge uniformiteit zowel in het donkere signaal als in de fotoreactie resulteren in een hoge beeldkwaliteit. De Mako G-040 profiteert van de pixelafmeting van 6,9 μm2, waardoor een grotere gevoeligheid wordt bereikt, wat zorgt voor kortere sluitertijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.