Nieuwe reeks warmtebeeldcamera’s voor onderhoud aan apparatuur

RS Components heeft de beschikbaarheid aangekondigd van de Fluke Professional-reeks infrarood warmtebeeldcamera’s, voor scherpe en zeer gedetailleerde beelden die onderhoudsingenieurs en technici moeten helpen bij het lokaliseren van hotspots en het diagnosticeren van mogelijke problemen in elektrische systemen.

De reeks omvat vier modellen: de Ti300 PRO, Ti400 PRO, Ti450 PRO en het topmodel, de Ti480 PRO. Elke camera is in staat om temperaturen te meten tot 1200 °C en wordt geleverd met een groot aantal weergaveopties en een lcd-touchscreen met hoge resolutie. Daarnaast zijn ze voorzien van Fluke Connect, een uitgebreid softwareplatform voor eenvoudige bewaking van apparatuur. Fluke Connect bespaart tijd en verbetert de betrouwbaarheid van onderhoudsgegevens door metingen draadloos te synchroniseren. Dit helpt technici bij het optimaliseren van beelden, het maken van analyses en het genereren van rapporten op maat, die allemaal geëxporteerd kunnen worden naar de cloud-opslagfaciliteit van Fluke Connect.

Met een meer intuïtieve visuele interface, samen met een verbeterd en door de gebruiker getest touchscreen, stellen de camera’s gebruikers in staat gebieden die buiten de vooraf ingestelde ‘normale’ temperatuur-bereiken liggen te markeren met een alarm. De PRO-reeks biedt ook een hogere gevoeligheid om temperatuurverschillen te visualiseren.

Alle vier modellen in de PRO-reeks bieden standaard een uitstekende beeldkwaliteit en LaserSharp- autofocusfunctie van de fabrikant. De Ti400 en Ti480 integreren daarnaast Fluke’s MultiSharp focusmogelijkheid.

Elk cameramodel wordt geleverd met: een standaard infraroodlens, een AC-voeding en accupack-lader, twee slimme lithium-ion accupacks, HDMI- en USB-kabels; en een 4GB micro-SD-kaart. De reeks wordt aangevuld met groothoek-, macro- en 2x en 4x telelenzen om meer details vast te kunnen leggen als technici dicht bij of ver van het te onderzoeken object staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.