Wilfried Eberhardt nieuwe voorzitter van VDMA Robotics + Automation

Wilfried Eberhardt, Chief Marketing Officer en lid van de adviesraad van KUKA, is gekozen tot voorzitter van de VDMA Robotics + Automation Association voor een termijn van drie jaar. Hij volgt Dr. Norbert Stein op, Managing Director van VITRONIC. Op de ledenvergadering van VDMA Robotics + Automation die afgelopen zaterdag in Wiesbaden werd gehouden, werd Dr. Norbert Stein geëerd voor zijn bijdragen en toegewijde dienst aan de industrie gedurende meer dan twee decennia.

“Onze industrie ligt op koers om een recordgroei te bereiken. Robotica en automatisering zijn belangrijke thema’s voor de toekomst: we leveren de technologieën om industriële productie wereldwijd geschikt te maken voor de eisen van morgen”, aldus Eberhardt.

Frank Konrad, Chief Marketing Officer van HAHN Automation, is verkozen tot vice-voorzitter van VDMA Robotics + Automation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.