Hardware-onafhankelijke visualisatie vereenvoudigen met LASAL VISUDesigner

Met huidige web standaarden zoals HTML5, CSS3 en Javascript kunnen  visualisatie oplossingen optimaal weergegeven worden op verschillende HMI-apparaten met de nieuwe hardware-onafhankelijke en gebruiksvriendelijke LASAL VISUDesigner engineering tool van SIGMATEK. Dankzij een geoptimaliseerde browser kan deze visualisatie nu ook op minder krachtige hardware worden weergegeven. 

Configureren in plaats van programmeren

De grafische interfaces zijn ontworpen en geconfigureerd met behulp van moderne design thema’s en een uitgebreide bibliotheek met vooraf gedefinieerde besturingen. In de grafische editor kunnen bedieningselementen worden gegroepeerd in functie-eenheden zoals bijvoorbeeld temperatuur zones en deze kunnen naar wens worden hergebruikt.

De grafische elementen kunnen ook worden samengesteld uit puzzel-achtige onderdelen zonder diepgaande kennis van programmeren te hebben. Omdat de optica en de logica van de besturing gescheiden kunnen worden, is het mogelijk om gemakkelijk visualisatie-projecten te maken in meerdere display variaties en deze bij andere applicaties in te laden.

Open voor alles

De moderne HMI-tool is opgebouwd als modulair toolkit systeem en ondersteunt Multi Touch interacties. Deze kit biedt specialisten alle denkbare vrijheden om gebruik te maken van web technologieën. Individueel ontworpen graphics en besturingselementen, animaties, video’s en audio bestanden kunnen eenvoudig worden geïntegreerd.

Voor machine concepten met optionele modules kunnen de parametersets van de bestaande machine module dynamisch worden geladen. Met de LASAL VISUDesigner kan een dynamische evaluatie van apparatuur varianten plaatsvinden en voldoet aan de eis voor machines met plug & play mogelijkheden.

De grafische elementen kunnen ook worden samengesteld uit puzzel-achtige onderdelen zonder diepgaande kennis van programmeren te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.