RS Components introduceert IoT-ontwikkelkit

RS Components (RS) heeft een ontwikkelingskit met cloudmogelijkheden geïntroduceerd die IoT-monitoringsprojecten kickstart door gebruikers de mogelijkheid te bieden om data te verzamelen en op een dashboard te analyseren binnen enkele minuten na het uitpakken.

De UrsaLeo UL-NXP1S2R2-kit bevat een Silicon Labs Thunderboard 2-sensormodule, klaar om verbinding te maken met het serviceplatform van UrsaLeo in de Google Cloud. Vooraf geregistreerde toegang helpt ontwikkelaars snel productief te zijn en te beginnen met het configureren van hun eigen dashboards en grafieken, ‘event-based’ tekst of e-mailalerts, en Google Analytics uit te voeren. Apps en API’s zijn bedoeld om sensoren lokaal te beheren, diagnoses uit te voeren en gegevens naadloos te delen met andere bedrijfssoftware of toepassingen van derden, zoals businessintelligencetoepassingen.

De kit is snel op te starten, gemakkelijk te gebruiken en helpt gebruikers hun ideeën sneller tot leven te brengen en de kracht van monitoring op afstand en big data te benutten in sectoren als Industrie 4.0, automotive-diagnostiek, gezondheidszorg en algemene datamonitoring.

Om gebruiksklare producten te leveren en de tijd tot de markt te beperken, kunnen ontwikkelaars ook gebruikmaken van UrsaLeo-softwareontwikkelingskits voor het porteren van volledig ontwikkelde code naar aangepaste hardware en voor ondersteuning van productieschaling en apparaatbeheer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.