FANUC Motion Technologie – efficiënte oplossing voor alle motion toepassingen

Met de FANUC Motion Technologie biedt FANUC een totaal pakket aan drives, I/O systemen en control features en dit voor zeer eenvoudige tot complexe meer assige positioneer toepassingen.

Voor het realiseren van deze zeer dynamische bewegingen beschikt FANUC over het grootste aanbod aan drives bestaande uit servo-, lineaire- en built-in motoren gecombineerd met ‘HRV’ (High Response Vector) versterkers in verschillende klasses.

Een groot aanbod aan digitale en analoge I/O modules en veldbus koppelingen laten het inlezen en wegschrijven van diverse signalen toe, alsook integratie in hoger liggende systemen. Dezelfde hardware wordt gebruikt voor gewone I/O alsook Safety I/O wat de complete opbouw reduceert in het aantal componenten.

De FANUC controller met geïntegreerde PLC processor zorgt voor een zeer efficiënte en high performance afhandeling van het PLC-ladder-  en Safety- ladderprogramma en bijhorende I/O signalen.

Programmeren is zeer eenvoudig door gebruik te maken van het FANUC Ladder III software pakket waar de gekende ladder programmering eenvoudig op te zetten is. Daarnaast bestaat eveneens de mogelijkheid via remote in te loggen op de FANUC Controller waardoor programmeren en service op afstand eveneens mogelijk is.

De koppeling van dit package met een FANUC Panel i IPC, de meest geavanceerde uit de brede waaier aan FANUC interfaces, maakt het mogelijk om een gepersonaliseerde gebruikersinterface op te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.