FANUC gaat voor compact palletiseren tijdens Empack

Na de succesvolle Europese introductie op de All4Pack beurs in Parijs vorig jaar, presenteert FANUC met trots zijn nieuwe collaboratieve robot nu ook op de Empack beurs, 3 en 4 april in ’s-Hertogenbosch.

CR-15iA

De FANUC Collaboratieve robotreeks werd vorig jaar uitgebreid met een nieuwe variant die heel positief onthaald werd. Met zijn 15kg payload is deze immers een zeer geschikte cobot om bijvoorbeeld op een zeer compacte oppervlakte producten te palletiseren. Tijdens de Empack beurs legt FANUC de focus op het palletiseren en zal de CR-15iA dan ook in een demo opstelling duidelijk tonen hoe compact palletiseren realiseerbaar wordt!

De volledige Collaboratieve robotreeks van FANUC bestaat uit 6-assige varianten met respectievelijk een payload van 4, 7, 15 en 35kg.

Deze reeks beschikt over de allernieuwste 30iB Plus Controller dat uiterlijk gekenmerkt wordt door zijn enorme compactheid. Uiteraard zonder in te boeten aan alle beschikbare accessoires (vision, line tracking, …) en hard en software features. Bovendien is de reeks standaard uitgerust met de nieuwe iPendant die een zeer intuïtieve bediening en programmatie (Ease of Use) van de cobots mogelijk maakt.

Naast deze nieuwe CR-15iA cobot, demonstreert FANUC ook zijn softwareprogramma PalletPro waarmee u met enkele klikken het meest efficiënte palletpatroon genereert. En dit voor zowel dozen, zakken, kratten met of zonder tussenvel; alle criteria kunnen makkelijk gewijzigd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.