Evenementen

VISION 2020 GAAT NIET DOOR!

Standhouders van de grootste mondiale beurs voor Machine Vision annuleren massaal hun standruimte

Hannover Messe Digital Days

Aantrekkelijk alternatief voor fysieke beurs!

AI-Powered RPA and Chatbots

        Join us for the upcoming webinar: Transform Service Experiences with AI-Powered RPA and Chatbots

Olmia Robotics

Olmia Robotics opent op 2 september haar Experience Center in Tiel. Geïnteresseerden waren altijd al welkom in het pand in van Olmia Robotics om direct cobots uit te proberen, maar nu heeft de cobot system integrator een speciale ruimte ingericht in het pand ernaast. Daar kunnen mensen, die overwegen een cobot te gebruiken om taken in hun productie te automatiseren, ervaren hoe cobots werken. Tijdens de opening demonstreert Olmia Robotics verschillende applicaties, allemaal uitgevoerd met End-of-Arm Tools van OnRobot. OnRobot is de belangrijkste aanbieder van EOAT voor cobots...

Meertalig webinar "Quality assurance in the casting industry"

Creaform, a leading global provider of portable and automated 3D measurement solutions, is hosting multilanguage webinars on "Quality assurance in the casting industry: Functionality and advantages of optical 3D measurement technologies" in Spanish on 24 September, in Italian on 30 September, in English on October 1 and in French on October 6.

Vision + Robotics nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van Vision + robotics iedere donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Aanmelden
Vision + Robotics 2020 editie 4

V+R #4 2020 homepage

De hele Nederlandse bestaande woningvoorraad energieneutraal in 2050. Wil die overheidsambitie werkelijkheid worden, dan betekent dat ‘meters maken’. Of vierkante meters, zoals bij Rc Panels in Lemelerveld. Vierkante meters kant-en-klare isolerende, traditioneel ogende gevels welteverstaan, die de isolatiewaarde van een bestaande buitengevel fors verbeteren. Maar behalve het uiterlijk zijn zowel product als productieproces verre van traditioneel.

Download de PDF

Bekijk de inhoud
Gratis 2 nummers op proef