ABB organiseert Update Event in Nieuwegein

Volop kennis, netwerkmogelijkheden en innovaties op 13 en 14 maart 2019

Op woensdag 13 en donderdag 14 maart 2019 organiseert ABB voor de 5e maal het ABB Update Event in De Woonindustrie in Nieuwegein. Dit onder het motto ‘Let’s connect to the future’ en met samenwerken als speerpunt. Het event is gratis toegankelijk voor professionals in de woningbouw, utiliteit en industrie.

ABB_Update_Event

Het Klimaatakkoord, Industrie 4.0, energieneutraal wonen en werken, predictive maintenance en digitalisering; het zijn begrippen die de tijd van nu domineren. Maar wat betekent dat voor de bouw en industrie? Welke uitdagingen brengen deze ontwikkelingen met zich mee, waar liggen kansen en hoe vertaalt zich dat in het dagelijks werk? Tijdens het Update Event krijgen bezoekers antwoord op deze en andere actuele vragen. En kunnen ze voorafgaand aan het event zelfs zelf suggesties voor onderwerpen indienen.

ABB laat bezoekers in één dag zien wat er speelt in de markt. Met uiteenlopende kennissessies, waarbij onderwerpen als digitalisering in de bouw, het Klimaatakkoord, huisautomatisering, opslag van elektrische energie, smart engineering, impact van IoT in de industrie en de circulaire economie aan bod komen. Daarnaast zijn er persoonlijke adviesgesprekken met een specialist naar keuze, kunnen bezoekers speeddaten met andere professionals en zijn verschillende technologische innovaties in de praktijk te zien en te beleven in de ABB Experience voor bouw en industrie. Keynote speaker beide dagen is Diederik Samson, expert op het gebied van de energietransitie en bevlogen spreker en debater.

Nieuw dit jaar is dat er naast product- en marktontwikkelingen ook aandacht is voor de verschillende aspecten van bedrijfsvoering. Tijdens een drietal adviessessies komen verschillende onderwerpen aan bod. Hoe scout je in deze krappe arbeidsmarkt bijvoorbeeld talent en hoe houd je talent aan boord. Hoe organiseer je de (online) marketing en hoe regel je het met opvolging en/of overdracht van de zaak. Zaken die minstens zo belangrijk zijn als de vakinhoudelijke kant van het verhaal. Tot slot is er tijdens het Update Event natuurlijk volop ruimte om vakgenoten te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en samen te discussiëren over hoe om te gaan met de uitdagingen van nu en van morgen.

Deelname aan het ABB Update Event 2019 is gratis. Kijk voor het volledige programma en meer uitgebreide informatie over de kennissessies op events.abb/nl-update. Geïnteresseerden kunnen zich hier ook aanmelden.