Flir lanceert C5 compacte thermische camera met cloudconnectiviteit

C5

Flir Systems heeft  de Flir C5 compacte thermische camera aangekondigd met nieuwe  ingebouwde Flir Ignite-cloudconnectiviteit en wifi-functies voor professionals in het onderhoud van gebouwen, productie- en nutsbedrijven. 

De Flir C5 is ontworpen als een draagbare thermische camera in zakformaat, die gemakkelijk te gebruiken is en die de diagnostische tijd voor commerciële elektrische tests, machinebouw, inspectie van huizen en gebouwen, energie-audits en algemene contractering verkort. 

De Flir C5 Compacte Thermische Camera is de nieuwste toevoeging aan de populaire Cx-Serie. Het uploadt direct beelden naar de cloud voor bouw-, productie- en utiliteitstoepassingen met de nieuwe ingebouwde Flir Ignite cloudconnectiviteit.

De C5 is de eerste Flir Cx-Serie thermische camera die de cloudgebaseerde oplossing biedt. Wanneer de C5 is aangesloten op wifi, kunnen professionals direct beelden en video's uploaden, opslaan en back-uppen naar Flir Ignite. Professionals kunnen de gegevens ook via e-mail beheren en delen vanaf elk mobiel apparaat of desktopcomputer. Met alle afbeeldingen en video's op één plek, is het delen van gegevens met teamleden en het maken van rapporten voor klanten gemakkelijk en eenvoudig.

Met de Flir Lepton warmtebeeldsensor en de MSX (Multi-Spectral Dynamic Imaging) technologie, die zichtbare scènedetails in reliëf op warmtebeelden plaatst, kunnen inspecteurs verborgen problemen direct lokaliseren.