Rockwell Collins verbetert productiviteit 3DEXPERIENCE-platform

Dassault Systèmes maakt bekend een nieuwe overeenkomst te hebben gesloten met Rockwell Collins over het gebruik van het 3DEXPERIENCE-platform voor Product Lifecycle Management (PLM). Rockwell Collins richt zich op de ontwikkeling en implementatie van oplossingen voor de luchtvaart, zowel voor commerciële partijen als de overheid.

DassaultSystemes Rockwell Collins implementeert de ENOVIA- en EXALEAD-applicaties van Dassault Systèmes' Co-Design to Target-oplossing. Het bedrijf zet deze applicaties in om een PLM-omgeving te bouwen voor zijn engineering- en technologie-activiteiten over de hele wereld. Rockwell Collins investeert in de technologie van Dassault Systèmes om de samenwerking op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie te verbeteren, de workflows en het wijzigingsbeheer te stroomlijnen en de interne kosten van steeds complexere systemen te managen. De oplossing van Dassault Systèmes werkt samen met veilige cloudomgevingen van overheden, een belangrijke eis van Rockwell Colins.

Complexe systemen

Co-Design to Target is gebaseerd op het 3DEXPERIENCE-platform. Bedrijven in de sectoren defensie, lucht- en ruimtevaart gebruiken de oplossing om alsmaar complexer wordende systemen van moderne vliegtuigen te beheren en tegelijkertijd te voldoen aan programma-eisen. Co-Design to Target bevat niet alleen technologie voor samenwerking en workflows, maar ook functionaliteit voor zowel mock-ups als simulaties en dashboards die realtime toegang geven tot alle projectinformatie.

Dassault Systèmes is dit jaar aanwezig bij de International Paris Air Show die van 19 juni tot 25 juni wordt gehouden - stand E172 (hal 2B) en chalet B161 (alleen op uitnodiging). Meer informatie is hier beschikbaar.

Dossiers