RS Components breidt assortiment test- & meetapparatuur uit

RS765-PRO-MOTE

RS Components (RS) breidt het assortiment test- & meetapparatuur van RS Pro uit. De uitbreiding omvat dataloggers met wifi-cloudverbinding, een multifunctionele installatietester en gaslekdetectoren.

Het nieuwe assortiment PRO-MOTE Wi-Fi-dataloggers combineert een onopvallend waterbestendig ontwerp met een reeks meetsondes voor één- en tweekanaals temperatuur- en vochtigheidsbewaking. Deze op wifi gebaseerde apparaten zijn eenvoudig in te stellen via een smartphone-app en de batterij gaat tot twee jaar mee.

De robuuste multifunctionele installatietester heeft een 3,5 inch kleuren-LCD en kan worden gebruikt voor het testen van isolatieweerstand, aardingsweerstand, lusimpedantie, spanning, aardlekschakelaar, PFG en PSC. Het apparaat is ontworpen voor gebruik in elektrische installaties van huishoudelijke tot industriële toepassingen.

Een ander robuust apparaat dat nu verkrijgbaar is, is een true-RMS handheld digitale multimeter, ideaal voor gebruik in veeleisende omgevingen zoals de voedingsmiddelenindustrie of andere zware industrieën. Het uitgebreide assortiment omvat ook diverse coax- en LAN-testers.

Tot slot omvat de introductie ook een reeks milieudetectoren, waaronder een gasdetector voor het opsporen van brandbare gassen zoals methaan, propaan en butaan.