Vosteq en Neurala bundelen krachten in Visuele inspectiesoftware met A

Innovatieve oplossing voor inspectie en analyse in de industrie

De Nederlandse innovator voor de maakindustrie Vosteq en het Amerikaanse Neurala, een leider in vision AI-software, bundelen hun krachten om fabrikanten te helpen bij de implementatie van geavanceerde AI en automatisering op de fabrieksvloer. Vosteq heeft zich aangesloten bij het Neurala VIA Authorized Partner-programma: een wereldwijd netwerk van integrators en distributeurs met expertise in het helpen van fabrikanten bij het implementeren van automatisering en het implementeren van Industry 4.0-initiatieven. De samenwerking stelt veel meer bedrijven in staat om Visuele inspectiesoftware met AI te gebruiken voor betere kwaliteitsinspectie en bruikbare analyse van industriële IoT-gegevens.

“Deze samenwerking past uitstekend in onze missie om industriële ondernemingen te helpen zich te blijven ontwikkelen met het aanbieden van innovatieve oplossingen in Smart Manufacturing”, zegt Harry van de Vosse, directeur bij Vosteq. Daar sluit CEO en mede-oprichter Max Versace van Neurala zich bij aan. "Op het pad van fabrikanten naar Industry 4.0, speelt visuele inspectie software met AI een essentiële rol bij het verbeteren van kwaliteit en het analyseren van de enorme hoeveelheden gegevens die worden verzameld door industriële IoT-systemen."

Maximaal resultaat

“Fabrikanten hebben lokale, vertrouwde en ervaren partners nodig om visuele inspectiesoftware met AI effectief te implementeren en maximaal resultaat te behalen. Daarom zijn we verheugd Vosteq te verwelkomen in het Neurala VIA Authorized Partner Program. Vosteq biedt ongeëvenaarde expertise die fabrikanten helpt om op te schalen en zich aan te passen aan fluctuerende eisen in een industrie die zich blijft ontwikkelen", vervolgt Max Versace.

Het VIA Authorized Partner-programma van Neurala zorgt voor een bredere acceptatie en toegankelijkheid van Neurala's VIA-software, een technologie om fabrikanten te helpen de kwaliteit op een productielijn of in de fabriek te verbeteren en tegelijkertijd te schalen om aan de producteisen te voldoen. Het is eenvoudig te integreren in een nieuwe en bestaande machine of productielijn en helpt fabrikanten beeldinformatie en gegevens om te zetten in bruikbare inzichten zonder een enorme investering.

Lage kosten en makkelijk toegankelijk

VIA-software is, door de gebruikte technologie, snel en eenvoudig te implementeren. Lage ontwikkel- en implementatie kosten maken het gebruik van visuele inspectie met gebruikmaking van AI voor veel meer bedrijven toegankelijk. VIA verbetert de ROI door kwaliteitscontroles te automatiseren die voorheen niet haalbaar waren - inspectieratio's te verbeteren, menselijke tussenkomst te verminderen en zelfs kleine batches van producten te laten inspecteren.

Over Vosteq

Het Nederlandse Vosteq (www.vosteq.nl) is veranderexpert in Smart Manufacturing. Vosteq verhoogt het rendement en versnelt de transformatie in een maakbedrijf naar een toekomstbestendige productiehorizon.  Smart Manufacturing is noodzakelijk om concurrerend te blijven. De markt vraagt om anders denken en doen. Processen herinrichten,  slim gebruik maken van aanwezige kennis en de inzichten gebruiken voor het effectief toepassen van de nieuwste technologieën, met name ook digitaal.

Over Neurala

Het Amerikaanse Neurala (www.neurala.com) is een pionier in vision AI-software. Met een missie om AI toepasbaarder en nuttiger te maken in real-world toepassingen, helpt Neurala industriële bedrijven hun kwaliteitsinspectieproces te verbeteren, met technologie die de tijd, kosten en vaardigheden die nodig zijn om op maat gemaakte AI-oplossingen van productiekwaliteit te bouwen en te onderhouden, drastisch vermindert. Tegenwoordig wordt de technologie van Neurala wereldwijd ingezet, met klanten in de productie-, drone-, robotica- en smart device-markten.

Deze samenwerking is tot stand gekomen met begeleiding van Richard de Ruijter, eigenaar van EtPerron5. De onderneming uit Zwolle, gespecialiseerd in digitale transformatie trajecten, blijft betrokken bij de verdere uitrol van de Neurala VIA-software in de Benelux.